Betak este o companie cu capital integral privat, este situată în Bistrița și își desfășoară activitatea începând cu anul 1995.

Betak este cel mai mare producător din Romania şi un jucător de marcă în piaţa europeană de profil pe segmentul conductori sub formă de bandă sau rotund, electrozi de împământare și alte componente ale instalaţiilor electrice care au rolul de a disipa în sol suprasarcinile electrice şi descărcările accidentale de tensiune, fulgerele şi trăsnetele.

De asemenea, Betak este un important producător de parapete de protecție stradală și de structuri metalice diverse.

Compania se bucură de o foarte bună reputație datorită seriozității în relațiile cu clienții și de un prestigiu deosebit conferit  de înalta clasă tehnică și organizatorică materializate în certificările, brevetele de invenție, modelele industriale și mărcile obținute.

Calitatea produselor și a serviciilor este garantată prin aplicarea unor proceduri impuse de sistemul de management integrat calitate-mediu-sănătate și securitate ocupațională și de certificarea execuției structurilor metalice în conformitate cu cele mai exigente standarde.

xmlns="http://www.w3.org/2000/svg"> Autentificare